Sunday, March 24, 2013

buku yang dibeli menggunakan baucer rm250

assalamualaikum..w.b.t

lama tak update post dalam blog ni..moga pembaca sihat walafiat dan sentiasa dalam rahmatNya..
hari ni saya nak update tentang buku yang saya beli menggunakan baucer..dah org bagi baucer kita ambil jaa..rezeki Allah bagi..jd perlulah berterima kasih kepada Allah dengan membantu menegakkan @ menyokong perjuangan islam..itulah tanda kita bersyukur kepada Allah s.w.t..


bila fikir2 semula rasa macam poyo je..beli2 buku,ambil gambar,post dalam blog or fb..semangat ambil gambar tu..terserlah kebudak budakan..tetapi hari ini saya hendak membawa kelainan sedikit supaya tidak terlalu nampak poyo..pokoknya sama sahaja iaitu ambil gambar post dalam blog..cuma ayatnya saya pusing2 sedikit bagi mengelirukan pembaca lalu pembaca memikirkan ini bukan poyo dan ini adalah pengkongsian ilmu..

nak belit mest pandai beb..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...